Szabadidő

Budapesti tartózkodása alatt, szabadidejének tartalmas eltöltéséhez, a Accommodation Rentals örömmel áll vendégei rendelkezésére programajánlatokkal, ötletekkel, javaslatokkal.

Városnézés

Budapest történelmi város, melynek Duna-parti látképe, a Budai Várnegyed, valamint az Andrássy út és történelmi környezete a világörökség része. A város bővelkedik építészeti remekművekben és természetrajzi adottságaiból adódó gyönyörű panorámákban, melyeket mindenképpen érdemes megtekinteni egy városnézés keretein belül.
A gyönyörű, sokszínű és élettel teli város megismerésére, illetve a környező történelmi települések és látnivalók megtekintésére számtalan minőségi program közül lehet válogatni.

Olyan speciális túrákat is tudunk ajánlani, amelyek Budapest legnépszerűbb éjszakai szórakozóhelyeire, bárjaiba kalauzolnak el esténként.

Éttermek
Budapest dinamikusan fejlődő város, melyben minden földrész, kultúra, ország gasztronómiai kínálata megtalálható és kipróbálható, a hagyományos magyar ételeket kínáló éttermek széles választéka mellett.

Autó-, motor-, kerékpárkölcsönzés
Amennyiben kötöttségek nélkül szeretné felfedezni Budapestet, vagy a város körül fellelhető turisztikai látványosságokkal bővelkedő településeket, béreljen saját közlekedési eszközt.
Az autó, vagy motor kölcsönzéséhez mindenképpen szükség van érvényes – esetleg nemzetközi – vezetői engedélyre, hitelkártyára, illetve útlevélre.
Kávéházak
Apartmanjaink és a budapesti látnivalók közvetlen közelében számos patinás, régi kávéház működik. Kóstolja meg a hagyományos magyar konyhaművészet jeles édességeit, cukrászati remekeit.

Vásárlás
Budapesten nagy számban találunk piacokat, bevásárlóközpontokat, sétálóutcákat, régiség- és könyvesboltokat. A hozzánk ellátogató vendégek megtalálják városunkban úgy a neves, nemzetközi divatcégek boltjait, mint a helyi jellegzetességeket kínáló üzletek széles választékát is.

Kozmetika, fodrászat
A magyar szépség- és kozmetikaszalonok híresek teljes körű és alapos szolgáltatásnyújtásukról. A világ minden táján bizalommal fordulnak a szépségiparban jártas magyar szakemberekhez. Azoknak, akik megfordulnak fővárosunkban, nagyszerű program és kikapcsolódás ellátogatni egy szépségszalonba.